GIMNASTICA

Hem decidit aprimar-nos uns quilets, abans no arribi el 2000. I per això ens hem comprat alguns del aparells, que anuncien a la tele cap a la matinada, que es quan tot es més barato.

La Mari va preferí el GYM-FORM 8,que consisteix en uns cables i uns parxes que s'apliquen en els llocs en que vols perdre greix. Aleshores connectes l'aparell i ell envia una descàrrega a cada parxe, que fa que el múscul es contraigui, i es com si ho fessis tu, com quan fas gimnàstica.

Al anunci, es veu com el “sujeto” s'ho aplica, mentre està assegut llegint una revista. En la realitat no es ven bé així. Podria ser culpa nostra, que no el sabem calibrà del tot be. El cas es que potser va massa ràpid i a la vegada vibra molt.

Vaig deixar a la Mari en el porxo, intentant fer veure que llegia una revista, mentre allò li feia contraure tots el músculs del cos. (hores desprès d'haver-s'ho tret, els músculs van seguir contraient'se) Al cap d'una estona de no sentir-la, vaig anar a veure com anava. I... no la trobo. I buscant, la veig a vall de tot de la rampa, tota tiesa, vibrant, amb uns ulls com taronges i sense gosar ni cridar: S'havia anat desplaçant lentament.

Jo prefereixo els mètodes més naturals i m'he comprat el TORSO-PACK que consisteix en dos rodetes com de carret, amb un eix que agafes amb una ma a cada extrem. Tu t'agenolles, poses las rodes davant teu i consisteix en anar desplaçant lentament les rodes cap en davant fins quedar tot estirat.

Sort llavors, del instint que tenim, que fa que tiris el cap enrrera i paris el cop amb la panxa. No fa més mal, que els “panxasos” que em fotía de jove, al tirar-me del trampolin de la piscina, quan volia fardar i sortia amb la sonrisa forçada...

Tot seguit, tens que tornar a aixecar-te tirant las rodes cap a tu. Tu ja fas el que pots. Treus tota la força de que disposes, apretes les dents...i t'agarrotes...

Res. Al final, la Mari m'ha agafa pels peus i amb las rodes, com si fos una carretilla, em du al llit.
Allí, no se ven be com s'ho manega, però crec que amb deu de volcar com quan vol-ques precisament una carretilla. El cas es que llavors començo a des-agarrotar-me.

Però lo més fotut es treure'm las rodes. Em posa uns panys amb aigua tíbia a les mans i al cap de un rato, i dit per dit, o aconsegueix.

De moment no veiem molts resultats, però jo crec que entre portar-me ella al llit i jo anar-la a buscar a la rampa, algo de exercici si que fem.

Esperarem una setmana mes, i si un cas, pensarem si comprem el PERFECT-FORM, el ORBITREK, el BUNS & THIGHS, el TOTAL-GYM, el SLENDER-TONE-BODYPROFILE, el REDUMODEL, o... passem directament a les mongetes tendres sense oli...
De tota manera, si fas números, surt mes a compte renovar el vestuari, amb unes quantes talles més... i anar al Area de Guisona a fer barbaritats!

En Jordi